Landstinget Sörmland väljer KomRedo AB i stor upphandling

Landstinget Sörmland har valt KomRedo AB som leverantör av konsulttjänster inom Hälso- och sjukvård.  Avtalet löper på två år, och omfattar även Region Västmanland, genom option.

Camilla Karlsson, VD KomRedo AB

I januari 2018 gick Landstinget Sörmland ut i en stor upphandling för att söka leverantörer av konsulttjänster inom Hälso- och sjukvård.  KomRedo AB var ett av de företag som lämnade in ett anbud. Idag, 23 april 2018, står det klart att KomRedo är ett av de tre företag som valts ut.

– Avtalet ger KomRedo en fantastisk möjlighet att vara delaktig i Landstinget Sörmlands fortsatta utveckling inom hälso- och sjukvård. Genom KomRedos omfattande team av erfarna experter kan vi erbjuda tjänster inom ett brett spektra, säger Camilla Karlsson, VD KomRedo AB.

Avtalet omfattar Landstinget Sörmland, men även Region Västmanland, genom option. Avtalet gäller i två år från och med 1 april 2018 och det finns möjlighet att förlänga avtalet med ytterligare två år.

I konkurrens med totalt 16 företag som lämnade anbud, har tre företag valts ut. KomRedo AB är ett av dessa.

– Jag är mycket stolt över att KomRedo fått detta förtroende. KomRedo har funnits som bolag i endast två år, och redan har vi vunnit flera stora upphandlingar. Framgången är ett kvitto på att vi lyckats väl med vår satsning på unik senior kompetens med Sveriges, och kanske världens, främsta experter inom flera områden, avslutar Camilla Karlsson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.