Driven Revisorsassistent sökes till snabbväxande KomRedo

Söker du nya möjligheter till utveckling? Känner du att du vill ta ett stort personligt ansvar, driva ditt eget arbete och skapa mervärde för dina kunder?

Då kan KomRedo vara rätt plats för dig. KomRedo är det flexibla och smarta företaget som alltid sätter kunden i främsta rummet. Genom ett stort mått av lyhördhet och servicekänsla agerar vi där våra kunder är. Vi står också för innovation – vi tänker nytt för att alltid kunna leverera det där lilla extra, oavsett om det gäller vår seniora kompetens eller våra kundanpassade it-system.

KomRedo befinner sig i en kraftfull expansionsfas och söker Revisorsassistent.

Dina främsta egenskaper är ditt engagemang, ditt kundfokus och din förmåga att lyssna och omsätta tankar och idéer till affärsmöjligheter. Du är resultatinriktad och har ett flexibelt förhållningssätt, vilket innebär att du gillar att arbeta utifrån flera olika perspektiv och ser möjligheter till lösningar. Du är van att driva ditt eget arbete, och trivs med att ta ett stort personligt ansvar. Att samarbete är nyckeln till framgång – det kan du skriva under på. Du delar gärna med dig av det du kan, och tar samtidigt in kunskap som förmedlas genom andra. Som person är du prestigelös och positiv.

Vi vill att du har minst en kandidatexamen med inriktning mot ekonomi och förvaltning. Du har mer än fem års erfarenhet från redovisningsrevision. Har du erfarenhet från uppdrag eller arbete inom offentlig sektor är det meriterande.

Vår bas är i Västerås, och det blir också din arbetsplats där du arbetar nära KomRedos VD och de sextiotal seniorkonsulter som ingår i företagets unika kompetensportfölj. Inledningsvis kommer ditt fokus att vara redovisningsrevision där du kommer att få arbeta med varierande redovisnings- och förvaltningsrevisionella uppdrag inom kommuner och landsting. Tjänsteresor förekommer i samband med kundbesök.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som vi formar och utvecklar på lång sikt, utifrån dina tidigare erfarenheter och de affärsmöjligheter vi skapar gemensamt. Om du är rätt person för oss finns exempelvis möjligheter att gå vidare till en position som certifierad kommunal revisor.

OM KOMREDO

KomRedo arbetar på främst uppdrag inom offentlig sektor, framför allt kommuner, landsting och kommunala bolag, men även med varierande uppdrag inom det privata näringslivet. Utvecklingen har präglats av kraftfull tillväxt, företaget bildades 2016 och har snabbt vuxit – både vad gäller omsättning och förtroendekapital. Att kunderna har förtroende för KomRedo visar sig bland annat genom förlängda eller förnyade uppdrag och önskemål om breddat tjänsteutbud.

KomRedo har som mål att arbeta 100 procent digitalt med smarta och effektiva system som gynnar både arbetsmiljö men även ytterst kunden. Med ett sextiotal seniora konsulter erbjuder KomRedo ett brett utbud av tjänster, från medicinsk spetskompetens, kommunikation och it-lösningar till revision och ekonomitjänster.

Din ansökan

Känner du dig redo? Kanske till och med KomRedo? Då vill vi att du kontaktar oss. Skicka ditt cv och personligt brev till ansokan@komredo.se senast den 15 maj. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.