Fullt hus på Kommek 2018!

Över 2000 personer besökte KomRedos monter vid årets Kommek-mässa i Malmö. Förutom hundratals informationsblad om KomRedos erbjudanden bjöds besökarna på mjukglass. Moster Maggan, KomRedos maskot med nära släktband till KomRedos VD, slog personligt rekord; över 1 700 glassar serverade hon under mässans två dagar.

– Jag är så glad över uppmärksamheten vi fick. Väl medveten om att mjukglass var en bidragande orsak till våra höga besökssiffror, kan jag ändå nöjt konstatera att intresset var stort även för vår seniora konsultkompetens inom KomRedo AB och vårt systemstöd SPECease, säger en nöjd Camilla Karlsson, ägare till KomRedo.

I montern genomfördes demonstrationer av SPECease löpande under de två dagar mässan pågick. På plats i montern fanns flera av de seniora konsulter som ingår i KomRedos stora team. Nya kontakter knöts, och nya idéer föddes.

Bild på Camilla Karlsson, VD KomRedo AB och Moster Maggan
Camilla Karlsson, VD KomRedo AB och Moster Maggan

– Jag tar med mig så många intryck från en lyckad mässa. Framtiden för KomRedo och SPECease är mycket ljus, konstaterar Camilla som avslutningsvis vill passa på att framföra en varm och glassig hälsning till alla mässbesökare från Moster Maggan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.